привітання від першої вчительки випускникам 11 класу

11-А. Дорогі випускники! Бажаю вам всім гарно закінчити школу,та поступити куди ви задумали. Міцно влаштуватись у житті. Щоб на вашому шляху не було перешкод,та завжди світило сонечко. Удачі вам! Вірних друзів, щирої любові, оптимізму,та невичерпної енергії. Не забувайте один одного та пам’ятайте рідну школу. Світлана Василівна, перша вчителька. Дорогі мої діти! Від тепла долонь батьківських. Набирайтесь сили. І тримайте курс у світ. Без нудьги, красиво. Розцвітає хай у серці. Посмішка щаслива. В світлу путь летіть, Пташата, зграя гомінлива!


Роки навчання в початковій школі вже далеченько, в минулому, але саме для вчителів молодших класів діти стають надзвичайно близькими та рідними. Ми любимо вас, хвилюємось за вас впродовж усіх шкільних років. Ми пишаємося вашими успіхами у дорослому житті. А сьогодні дуже хочеться сказати вам найкращі слова, найкращі побажання, адже прийшло особливе свято. Цей день, як День народження, коли у світ приходить нове життя. Цей день, як Новий рік, коли чекаєш чогось особливого, казкового, мрієш про щасливе майбутнє. Цей день, як Пасха, коли серце переповнює добро, спокій, любов до ближніх.


Красиві привітання випускникам школи українською мовою підбадьорять учнів 9 та 11 класів, які прощаються з дитинством. Шукайте побажання з випускним від батьків і вчителів у віршах та прозі, а також прикольні поздоровлення і картинки! Привітання з випускним на українській мові – це не тільки гарні побажання, а й, передусім, висловлення підтримки для учнів 9 таRead More.


11. Привітання випускникам школи! Шановні випускники! Що вам побажати На порозі нового життя?. 24. Привітання вчительці на випускний школи! Ми з вами розстаємося сьогодні, І йдем в світи дорогами життя, Та не забудемо ніколи вашої любові, І сльози навівають нині почуття! Ви нам були неначе друга мама, Нас готували до дорослого життя, І ми за це повік вам вдячні, Мов пташенята вилітаємо з під вашого крила! . 46. Привітання випускникам школи! Останній перший дзвоник для декого із вас, В останнє перше вересня запросить вас у клас. Випускники, для вас це Свято знань прощальне, І майже ви дорослі — всі прийміть вітання! За цей останній рік ви спробуйте найбільше Ввібрати в досвід свій знання найважливіші.


Якби я тільки птахом могла стати, щоб у політ вас в небі проводжати, де вільно ви завжди могли б літати, чого бажаєте – того і досягати. Там перешкод нема, відсутні чвари, нема підніжок і очей у спину, нема дверей зачинених, лиш хмари, що линуть, мовби мрії, безупинно. Та я – не в небі, ви – земні пташата, в житті зустрінете багато перепон. Бажаю вам усі їх подолати. Хто прагне – той долає! Це – закон! У двері стукайте – і вам відчинять точно. Шукайте квітку щастя – і знайдіть. Любов пізнайте серцем – не заочно, її крізь терни й смуток пронесіть. Душею риньте в небо, не плазуйте, не бійтесь мр.


Вашій увазі кращі побажання випускникам школи на 4 клас, 9 клас, 11 клас від вчителів, директора, батьків прозою (своїми словами) на українській мові. Вітаю з випускним і бажаю впевнено і сміливо зробити перші кроки у світ самостійності, визначитися зі своїми бажаннями, взяти курс за напрямом щастя і кохання в житті. Копіювати. Милі і дорогі наші випускники! Вітаємо вас із закінченням школи, з випускним! Бажаємо всім рівних доріг і попутного вітру!


Вітання випускникам. Заповіт випускнику України. Не згуби в своїм серці "людину", Світу "правди" неси полум'я, Не цурайся, люби Україну, Бережи своє чесне ім'я. Розгорни соколинії крила, Прапор волі здійми догори, Хай несуть твої дужі вітрила Лиш могутні, попутні вітри. Перший крок він сміливий, Він - дорога у світ Результати важливі Шкільних прожитих літ. Він проводить до входу У безмежність доріг. У будь-яку погоду Проведе за поріг. Схилились каштани у тузі, Сумує за вами ваш клас. Ви - не учні мої, а друзі. Ну а як же я буду без вас?


#всебудедобре_ОК! #останній_дзвінок_2020 #челендж_прощання #Вам_слово_випускники_2020 #Останній_дзвоник #сзш195. Дорогі учні 11 класу! Навчання у школі промайнуло, як один урок! І, на жаль, цей урок закінчується, а тема ще не вичерпана. Пишіть, творіть і надихайте одне одного на добро, хай школа буде міцним фундаментом у вашому житті, а наука тією торбинкою, у якій завжди буде окраєць мудрого хліба. З найтеплішими, зворушливими та щирими побажаннями до Вас хочуть звернутися Ваші класні керівники, які були з Вами протягом багатьох років. Related Videos. 0:30.


Подтвердить метки. Отмена. Вітання ВИПУСКНИКАМ 2020 від першої вчительки. На видео отмечены: 28 мая 20201 177 просмотров.


Випускникам від першої вчительки. Вітання вчителям-предметникам від випускників і батьків. Привітання вчителям на випускному вечорі. Сценарій випускного вечора (1). Напутнє слово вчительки. Тетяна Чорновіл. Прийшли ви ще маленькими до школи, А вже – чарівні юнки й юнаки!


З випускним - привітання випускникам від батьків на випускний 2019. Щирі привітання з випускним 2019 від батьків та вчителів у прозі й віршах, та від випускників читайте на 24tv.ua. Як перше слово прочитав, Як першу букву написав, І перші вчительки слова, Що хліб – усьому голова. Повік залишаться в мені Дитячі мрії осяйні, Стежина в росяні поля І перша вчителька моя. Я пам’ятаю ту любов, Що оживає знову й знов. Та кожним роком впевненішим кроком Ми переходили із вами з класу в клас За ваші ласку і за нас тривогу Ми полюбили щиро й ніжно вас. За те. що ви були за батька й матір, Учили жити чесно на землі, Що нам не поспішали двійки ставить, Спасибі, дорогі учителі.


Привітання випускникам у прозі. Привітання вчителям від випускників Вітаю вас, дорогі вчителі, з чудовим святом - нашим випускним. Так, багато хто з нас з нетерпінням чекали, коли ж, нарешті, закінчиться навчання, але сьогодні чомусь всі сумують і ніхто не хоче розлучатися з коханою школою. Нехай цей день назавжди залишиться в пам'яті кожного з нас! 34. Привітання випускникам у прозі. Привітання батькам від випускників Сьогодні хочеться привітати не тільки вчителів, але й наших найдорожчих для нас людей - наших батьків. Ви були з нами протягом усіх цих шкільних років, дарували нам свою ла.


Привітання випускникам від батьків на випускний 2020, вітання від друзів та близьких. Теплі привітання з випускним 2020 для випускників українською мовою читайте на Lux.fm. - Lux FM. 11 лютого, 18:30. Євген Клопотенко зізнався, навіщо застрахував своє обличчя. 04 лютого, 18:30. Ксенія Мішина зізналася, коли планує з Олександром Еллертом дітей. 29 cічня, 18:30. DZIDZIO розповів, чому так довго приховував дружину від публіки. 29.12.2020, 18:47. Актори "Перших ластівок" розповіли, як у серіалі знімалися еротичні сцени. 21.12.2020, 18:30. «Я ріс на вулиці»: Артем Пивоваров про непростий характер, бійки та шлях до музики.


Вітаю вас з Днем зустрічі випускників, у нас сьогодні ювілей — нашому випуску 25 років. Ніби вчора ми стояли у нових витоків мрії і надії, а вже сьогодні у кожного з нас є свій причал, своя сім’я, своє діло. Я всім бажаю сьогодні згадати, якими були ми тоді, як весело і здорово нам було разом в одному класі. І шлях ці спогади завжди вас зігрівають, нехай в житті у вас збудеться ще багато всього прекрасного і доброго! . Давайте разом згадаємо все хороше, що з нами було в школі, давайте знову перенесемося пустотливими дітьми в наш світлий і затишний клас. Бажаю всім добра і щастя, усмішок і удачі, гарного життя і любові рідних. Дорогі, вітаю вас з 30-річною зустріччю випускників.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема