презентація про лесю українку для 3 класу

Найбільший вибір готових шкільних презентацій! Леся Українка (варіант 11) — презентація з української літератури на порталі GDZ4YOU — з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Хіба жила на світі ще така жінка, в серці якої поєдналися б така мужність, така геніальність, такий вогонь і розум, така пристрасна любов і відданість народові та батьківщині?


Леся Українка (1871 – 1913) Українська письменниця, перекладач, культурний діяч. Писала у найрізноманітніших жанрах: поезії, ліриці, епосі, драмі, прозі, публіцистиці. Також працювала в ділянці фольклористики і брала активну участь в українському національному русі. Слайд 3. Лариса Петрівна Косач народилася 25 лютого 1871 року в місті Новограді-Волинському. Слайд 4. Леся Украинка с братом Михайлом в 1880(81) г. За нерозлучність в сім'ї їх називали спільним ім'ям «Мишелосею», пізніше Ларису перезвали в сім'ї на Лесю.


Ле́ся Украї́нка (Лариса Петрівна Косач-Квітка) (13 (25) лютого 1871, — 19 липня (1 серпня) 1913, — українська письменниця, яка писала у найрізноманітніших жанрах: поезії, ліриці, епосі, драмі, прозі, публіцистиці. Також працювала в ділянці фолкльористики (220 народних мелодій записано з її голосу) і брала активну участь в українському національному русі. 3 слайд. Описание слайда: 4 слайд.


Народилася25 лютого 1871 року у Новограді-Волинському в сім'ї, яка лишила помітний слід в українській історії. Рід батька Петра Косача походив із Герцеговини, були в ньому й польські шляхтичі, й козацькі сотники, й російські чиновники. Петро Антонович навчався в Петербурзі, а 1864 року закінчив юридичний факультет Київського університету. Все життя служив у відомстві у селянських справах. Брав активну участь у діяльності.


Леся Українка - геніальна донька українського народу. Життя і творчість Лесі Українки. Леся Українка . Життя і творчий шлях. Леся Українка. Сторінки життя і творчості. Олена Пчілка – мати Лесі Українки, дитяча письменниця. Леся Українка. Дитинство поетеси, роль родини у її вихованні. Презентация Microsoft Office PowerPoint. Пейзажна та інтимна лірика Лесі Українки. Леся Українка (1871 – 1913). Життєвий шлях письменниці. Леся Українка. Мати поетеси, Олена Пчілка, до 5-го класу не віддавала дочку до школи, а навчала вдома за власною програмою. 12. Все її життя – самоосвіта. Вивчила 7 мов – українську, французьку, німецьку, англійську, польську, російську та італійську.


Вы можете изучить и скачать доклад-презентацию на тему Леся Українка. Презентация на заданную тему содержит 10 слайдов. Для просмотра воспользуйтесь проигрывателем, если материал оказался полезным для Вас - поделитесь им с друзьями с помощью социальных кнопок и добавьте наш сайт презентаций в закладки! Презентации» Образование» Леся Українка. Слайды и текст этой презентации. Скачать презентацию на тему Леся Українка можно ниже: Отправить на email Скачать. Tags.


Леся Українка Як дитиною, бувало, Упаду собі на лихо, То хоч в серце біль доходив, Я собі вставала тихо. «Що, болить?» – мене питали, Але я не признавалась – Я була малою горда, – Щоб не плакать, я сміялась. А тепер, коли для мене Жартом злим кінчиться драма І от-от зірватись має Гостра, злобна епіграма, – Безпощадній зброї сміху Я боюся піддаватись, І, забувши давню гордість, Плачу я, щоб не сміятись. 2.02.1897. № слайда 14.


Підібрати матеріали: Всі класи 1 клас 10 клас 11 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас Дошкільне виховання. Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров'я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі. Посада: вчитель початкових класів. Місце роботи: Городищенська ЗОШ І-ІІІ ступенів. Оцініть публікацію: 5 / 5 ( 4 ). Досягнення автора. Вікно перегляду презентації.


Леся Українка. « Ні! Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає !». Леся Українка народилась 25 лютого 1871 року в місті Новограді – Волинському , тепер. Uploaded on Aug 13, 2014. Download Presentation. Леся Українка. - . - e n D - . -. Related. More by user. No related presentations. Presentation Transcript. Леся Українка «Ні!


Роботи в Photoshop для школи та дитсадка. Презентації та відео матеріали. Творча майстерня. Задачі на вилучення та припущення. Зайдіть на сайт, зареєструйтесь і напишіть назву презентації у віконечку Пошук. Задачі на вилучення та припущення. Як завантажити презентацію? Напис "У нас можна" на стіну (двері). + Стенд "Класне дерево" з совенятами.


22 лютого. Тема: Леся Українка – дітям (Виховна година) Мета: Поглибити знання учнів про життя і творчість Лесі Українки; вчити слухати і милуватися художнім словом поезії, передати силу і глибину поетичного світу,розвивати читацьку самостійність, естетичні смаки учнів; виховувати любов до українського поетичного слова, до Вітчизни, до творчої спадщини поетеси, почуття прекрасного. Обладнання: портрети Лесі Українки; виставка книг до творів поетеси, свічка, вишиті рушники. Хід виховної години Вчитель «Від часу Шевченкового «Поховайте та вставайте, кайдани порвіте» Україна не чула такого сильно.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема