план уроку математика ділення багатоцифрового числа на одноцифрове.перевірка ділення множенням4 клас

ДІЛЕННЯ БАГАТОЦИФРОВИХ ЧИСЕЛ НА ОДНОЦИФРОВІ. ПЕРЕВІРКА ДІЛЕННЯ МНОЖЕННЯМ. УСКЛАДНЕНІ ЗАДАЧІ НА ЗВЕДЕННЯ ДО ОДИНИЦІ - МНОЖЕННЯ І ДІЛЕННЯ БАГАTOЦИФРОВИХ ЧИСЕЛ НА ОДНОЦИФРОВЕ ЧИСЛО - Зміст конспектів уроків дібраний з метою формування предметної, а саме математичної компетентності (цілісне сприйняття світу, розуміння ролі математики у пізнанні дійсності; розпізнавання проблем, які розв’язуються із застосуванням математичних методів; здатність розв’язувати сюжетні задачі, логічно міркувати, виконувати дії за алгоритмом, обґрунтовувати свої дії; уміння користуватися математичною термінологією, знак.


Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ускладнені задачі на зведення до одиниці. Мета: закріплювати вміння виконувати і пояснювати письмове ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові, виконувати перевірку ділення множенням, вміння розв’язувати задачі; вдосконалювати обчислювальні навички; розвивати увагу; виховувати інтерес до предмета. Хід уроку. I. Організаційний момент. II. Контроль, корекція і закріплення знань. 1. Перевірка домашнього завдання. 2. Математичний диктант. - Знайдіть частку чисел 420 і 6. - Яке число менше 720 на 100? - Яке число треба збіл.


До роботи входить конспект уроку та презентація. Даний матеріал допоможе вчителю у формуванні предметних компетентностей; вдосконалювати вміння учнів ділити багатоцифрові числа на одноцифрові; розв'язувати задачі на зведення до одиниці; розвивати критичне мислення, вміння виділяти головне; узагальнити уявлення учнів про взаємозв’язок дій множення і ділення; повторити назви компонентів при діленні, властивості частки, вчити застосовувати дані властивості під час обчислень. Конспект на урок Математика скачати.


План-конспект уроку, мета якого - повторити прийом письмового ділення трицифрового числа на одноцифрове; пояснити спосіб ділення багатоцифрового числа на одноцифрові; удосконалювати обчислювальні навички, уміння розв’язувати задачі вивчених видів; розвивати логічне мислення; виховувати самостійність, працелюбність; корегувати психічні процеси. АКТУАЛЬНО. Час використання гаджетів на уроці є обмеженим Учителі мають не перевищувати визначену тривалість роботи учнів з технічними засобами. Карта розділу «Середня освіта». Інші заголовки розділу.


Всі класи 1 клас 10 клас 11 клас 2 клас 3 клас 4 клас 5 клас 6 клас 7 клас 8 клас 9 клас Дошкільне виховання. Всі предмети Алгебра Біологія Географія Геометрія Екологія Економіка Зарубіжна література Іноземна мова Інформатика Інший Історія Літературне читання Логопедія Математика Музика Навчання грамоти ОБЖ Образотворче мистецтво Основи здоров'я Правознавство Природознавство Психологія Релігієзнавство Трудове навчання Українська література Українська мова Фізика Фізична культура Хімія Художня культура Я у світі. Конспект уроку на тему: Усне ділення круглих багатоцифрових чисел на одноцифрові. Задачі на рух. Подорож Західною Україною. Вікно перегляду документа.


Урок з використанням ППЗ "Математика, 4 клас. Мета: формувати в учнів навички письмового ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове, перевіряти ділення множенням, уміння розв’язувати задачі на знаходження суми двох добутків й ускладнені задачі на спосіб зведення до одиниці. Розвивати математичне мислення. Виховувати самостійність, наполегливість.


Перевірка ділення множенням. Мета: удосконалювати вміння учнів виконувати письмове ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові; перевіряти ділення множенням і розв’язувати ускладнені задачі на спосіб поступового зведення до одиниці. Обладнання: картки для усної лічби, таблиця для задачі. ПЛАН УРОКУ. I. Контроль і закріплення знань учнів. 1. Усні обчислення. • Знайти (лічба за картками). • Перевірити дію ділення множенням. 84 : 6 = 14; 96 : 8 = 14; 92 : 23 = 3; 102 : 17 = 6. • Периметр прямокутника 44 см, площа — 72 см2. Знайти довжину його сторін. Яка відповідь правильна? (9 см і 10см, 24см і .


Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ускладнені задачі на зведення до одиниці. Опубліковано: Наталья Ткаченко Нд, 2016-10-09 09:32. Мета. Закріплювати вміння ділити багатоцифрові числа на одноцифрові. Повторити способи перевірки дії ділення. Вправляти учнів у розв'язуванні задач на зведення до одиниці. Автор


Мета: а) навчальна: ознайомити з діленням багатоцифрового числа, що закінчується нулями, на одноцифрове; б) компетентісна: формувати інформаційну, комунікативну, соціальну, здоров’язбережувальну компетентності, уміння вчитись . Навчальний заклад: Володимирецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1. Урок-подорож «Ділення багатоцифрового числа, що закінчується нулями, на одноцифрове». Мета: а) навчальна: ознайомити з діленням багатоцифрового числа, що закінчується нулями, на одноцифрове; б) компетентісна: формувати інформаційну, комунікативну, соціальну, здоров’язбережувальну компетентності, уміння вчитись


Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ускладнені задачі на зведення до одиниці. Опубліковано: Наталья Ткаченко Нд, 2016-10-09 09:32. Мета. Закріплювати вміння ділити багатоцифрові числа на одноцифрові. Повторити способи перевірки дії ділення. Вправляти учнів у розв'язуванні задач на зведення до одиниці. Автор


Конспекти уроків вчителя. Закріплення ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове. Мета. Закріпити навички ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове, вміння розв’язувати задачі на рух та на зведення до одиниці; удосконалювати обчислювальні вміння і навички. Розвивати логічне мислення, пам'ять. Виховувати пізнавальний інтерес до вивчення математики. Обладнання. І сувора, і привітна математика – країна. Праця тут іде завзята, вмій лиш спритно рахувати. Вмій ділити, віднімати, множить швидко й додавати. Вмій кмітливо все збагнути й першим в відповіді бути. - Ось сьогодні ми знову опинились у чудовій країні, яка носить назву Математика.


Орієнтовне календарно-тематичне планування уроків математики в 4 класі. 9/2. тема: ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове, перевірка ділення множенням (663-671). 10/2. тема: контрольна робота. 11/2. тема: аналіз контрольної роботи. Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове у випадку, коли частка містить нулі (672-680). 12/2. тема: ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове, коли частка містить у середині нулі (681-687). 13/2. тема: ділення багатоцифрових чисел, що закінчуються нулями, на одноцифрове (688-696).


Розробка уроку з математики «Ділення багатоцифрового числа на одноцифрове число. Перевірка ділення множенням». Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Парган Світлана. Закріплення прийомів письмового ділення багатоцифрового числа на одноцифрове; повторення правило перевірки ділення множенням; удосконалення вміння розв’язувати задачі на зведення до одиниці . Урок розвиває мислення, кмітливість, оперативність у виконанні математичних завдань; виховує патріотичні почуття, національну свідомість, любов до Батьківщини. Автор


Математика 4 клас. Тема: Узагальнення знань з теми «Множення і ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове число». Мета: Узагальнити і систематизувати знання з вивченої теми, перевірити якість її засвоєння учнями, систематизувати знання учнів, вдосконалити обчислювальні навички та вміння розв’язувати задачі, розвивати мислення, вміння працювати групою, виховувати уважність, культуру спілкування, повагу до співрозмовника. Обладнання: картки з завданням, геометричні фігури, фішки, аркуші паперу, таблиці – схеми. Метод проведення уроку: Мозаїка. План і хід уроку. 1. Усна лічба: a) Картки: б) Табл.


Закріпити навички ділення багатоцифрових чисел на одноцифрове, вміння розв’язувати задачі на рух та на зведення до одиниці; удосконалювати обчислювальні вміння і навич – ки. Розвивати логічне мислення, пам'ять. Виховувати пізнавальний інтерес до вивчення математики. Обладнання. Енциклопедія тварин, політична карта світу, комп’ютер , картки з завданнями. Хід уроку І. Мотивація навчальної діяльності І сувора, і привітна математика – країна. Праця тут іде завзята, вмій лиш спритно рахувати. Вмій ділити, віднімати, множить швидко й додавати.


Математика 4 клас - Розробки уроків - за підручником С.О. Скворцова - 2015 рік. Конспекти уроків 4 клас - до підручника Богдановича М.В. - 2016 рік. Орієнтовний календарний план. УРОК 76 Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові. Перевірка ділення множенням. Ускладнені задачі на зведення до одиниці (№№ 663-671). УРОК 77 Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові у випадку, коли частка містить всередині нуль. Ускладнені задачі на зведення до одиниці (№№ 672-680). УРОК 78 Ділення багатоцифрових чисел на одноцифрові у випадку, коли частка містить всередині нулі. Ускладнені задачі на зведення до одиниці (№№ 681-687).

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема