завдання на вживання артиклів з власними назвами з англійської мови

Тест на урок Англійська мова скачати. До матеріалу додається таблиця "Правила вживання артиклю з власними назвами" на 50 пунктів та вийнятки з правила. Оберіть документ з архіву для перегляду: 174,08 Кб. Вживання артиклю з власними назвами.doc. 108,032 Кб. Контр.завдання - 15 варіантів.doc.


Виконайте тест, щоб перевірити знання з англійської мови (7 клас). This is ____ Jack I told you about. Предмет: Англійська мова, 7 клас. Робота з учнями. Результати учнів на сторінці «Результати тестувань». Самостійно. Результати тестування не зберігаються.


Вживання артиклів з власними назвами. Також дуже важливо вмiти правильно вживати артиклi з власними назвами. Власнi назви в англiйськiй мовi вживаються або з артиклем "the", або без артикля взагалi. Zero article Артикль не вживається: З назвами планет: Jupiter, Earth. З назвами континентів: Europe, North America. З назвами країн: Ukraine, Italy, Sweden, China. Винятки: The вживається разом із назвами республік, штатів, королівств, союзів, еміратів: The USA, the United Kingdom. Вживається разом з країнами, назви яких пишуться в множині: the Netherlands, the Philippines. З назвами міст.


Правила вживання артиклів в англійській мові. Певний артикль the. Невизначений артикль a / an. Нульовий артикль. Артикль не вживається з власними назвами, назвами книжок, п'єс, з назвами фірм, університетів за виключенням випадків, коли артикль входить до самої назви. Навіть у випадку, коли артикль є в оригінальній назві, наприклад, J.R.R. Tolkien's «The Lord of the Rings», він все одно не буде вживатись в розмовно-повсякденній мові. Prince William is going to marry this girl. – Принц Вільям збирається одружитись з цією дівчиною.


Вправи з англійської мови на знання Артикля: означеного та неозначеного. Перевірте свої знання з цієї теми! . Сподобався матеріал? Лайкни його! Тобі не важко, а нам приємно :) Більше цікавого матеріалу з вивчення англійської мови: Коментарі до запису Вправи на Артикль. Олег коментує: Травень 6, 2015 о 5:20 pm.


Зміст статті1 Система артиклів1.1 Невизначений артикль1.2 Певний артикль2 Вправи на артиклі в англійській мові2.1 Вправа 1 (невизначений артикль)2.2 Вправа 2 (артиклі)2.3 Вправа 3 (артикль the)2.4 Вправа 4.1 (артиклі загальне)2.5 Вправа 4.2 (продовження)3 Інші статті по темі4 Схожі та рекомендовані статті Одне з істотних відмінностей англійської мови від російської – використання артиклів перед іменниками. Російськомовним важко.


Артиклі a, an, the в англійській мові. Завдання для дітей дошкільного віку та школярів. Завантажити завдання на артиклі a, an, the. Артиклі a, an, the в картинках. Завдання на артиклі a, an, the в англійській мові. Навчити дитину англійської мови - непроста і відповідальна задача для кожних батьків. Але процес навчання можна зробити цікавим та веселим, якщо проводити його в ігровій формі! Не дарма психологи радять використовувати картки з барвистими картинками для того, щоб інформація краще засвоїлась і відклалась в пам'яті. Навіть така складна тема, як артиклі a, an, the в англійській мові стане зрозумілою та доступною, якщо використовувати практичні завдання безкоштовного порталу Childdevelop.


Іноземна мова (англійська)_ФАКУЛЬТАТИВ_2 КУРС ГПФ (СР, ФПР, ФУМ, ТО)_Бідасюк Н.В. На головну. Курси. Натисніть посилання деякі правила вживання артиклів з вл н.pdf для перегляду файлу. ◄ Завдання для аудиторної і дом. роботи. Перейти до. Перейти до. 3 країни Система латинізації з укр. на англ. мову Домашнє завдання Завдання для аудиторної і дом. роботи Хід заняття і домашні завдання Вивчити слова Unit 3 Вправи і завдання на часові форми Simple, Continuous Аудіювання 5 Хід заняття і Д/З Список неправильних дієслів ВЧИТИ Неправильні дієслова у віршах Аудіювання 6 Хід заняття і Д/З Unit 4 Список слів (вчити) ТЕСТ на.


А от у написанні адрес англійською мовою артикль не потрібен. До речі, у назв шосе і автотрас цілком можливий визначений артикль: the A2. «Артиклі з географічними назвами». «Артиклі з особистими іменами». Після ознайомлення з ними рекомендуємо пройти наступний тест: «Тест # 2 на вживання артиклів в англійській мові». 4279. Граматика.


Вживання артикля з власними іменниками. Прізвища та імена людей, а також клички тварин і птахів вживаються без артикля: Tom Brown, John Smith, Victor Pavlenko. But Rag had the luck to escape Але Регу пощастило наступного дня. Назви гірських хребтів вживаються з означеним артиклем, назви окремих гір, гірських вершин – без артикля: the Urals – Урал, the Carpathians – Карпати, the Alps – Альпи, the Rocky Mountains – Скелясті гори, Elbrus – Ельбрус. Практичні завдання. Вправа 1. Утворіть ступені порівняння таких прикметників. В англійській мові, на відміну від української, вказівні займенники у функції підмета узгоджуються в числі з іменною частиною складеного присудка, наприклад: Це парта. This is a desk.


Тест з англійської мови 'Артиклі'. Перевірка знань вживання англійських артиклів. Онлайн тест безкоштовно. Тест "Артиклі" з англійської мови. Правило: артикль. Рівень складності тесту: початковий (Elementary). У кожному питанні виберіть правильний варіант відповіді. I have to go to the grocery store. Can I use ___ your car, Mom? a. an.


В статті розглядається артикль в англійській мові, правила вживання та використання a/an та the. Приклади використання неозначеного та означеного артиклів. Артикль вживається перед географічними назвами, у тих випадках, якщо це: Назви морів та океанів (the Atlantic, the Mediterranean та ін.). Назви гірських хребтів (the Tatras, the Himalayas та ін.). Назви річок (the Dnipro, the Amazon та ін.). Сторони світу (the West, the South, the East, the North). Отже, перелічивши усі правила вживання артиклів в англійській мові, досить важливо їх запам’ятати та не робити помилок у подальшому вивченні мови та у спілкуванні. Також не забудьте звернути увагу на часи в англійській мові.


Вживання артикля з власними назвами. ⇐ Предыдущая 1 234 5 6 7 8 9 10 Следующая ⇒. 1. Доберіть артикль, якщо це потрібно. a) the b) –. 1. I went to … . 4.1 Практичні завдання. Вправа 1. Утворіть ступені порівняння таких прикметників. Big, heavy, short, dirty, clean, near, bad, famous, little, much, clever, good, expensive, cheap, important, pale, hot, beautiful, large, practical, fat, early, pretty, happy, bright, dark, dry, flat, fresh, full, quick, late, nice, rich, sad, thin, thick, wet, weak, funny, easy, lazy, ugly, comfortable, quiet, far. В англійській мові, на відміну від української, вказівні займенники у функції підмета узгоджуються в числі з іменною частиною складеного присудка, наприклад: Це парта. This is a desk.


English articles (Артиклі в англійській мові). Картинки із завданнями для дітей (для друку). Вставте в речення правильний артикль, підкиньте кубик — і пройдіть вперед. Якщо відповідь неправильна — звірте свої знання з відео уроком і таблицями, що знаходиться нижче. Саме в даному сенсі вживаються артиклі з власними назвами. Вживання того чи іншого артикля в процесі мови складає різні варіанти комунікації. Так, якщо в розмові хто-небудь скаже: A dog has bitten me, то це означає, що він отримає інформацію про отриману травму і охарактеризує її, як собачий укус. Що ж до варіанту The dog has bitten me, то в цьому випадку, в співбесідника буде викликати іншу спрямованість думок.


Англійська мова. Граматика. Артикль (The Article). Уживання артикля з власними назвами. З означеним артиклем вживаються: а) назви країн, що складаються із загальної назви та означального слова, що стоїть перед нею: the United States of America, the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland. б) назви морів, океанів, річок, пустель, груп островів та гірських хребтів: the Atlantic Ocean, the Black Sea, the Dnipro, the Desna, the Alps, the Carpathian Mountains, the Sahara, the Cook Islands Але: Lake Ontario, Mount Snowdon. в) назви газет і журналів: The Guardian, the Times. г) назви гот.


Артиклі в англійській мові вживання та приклади с таблицями ✔ 7 років лідерства ✔ Низька ціна ➤ Подай заявку зараз і отримай безкоштовний урок! . Артиклі англійської мови не можна використовувати у тандемі із займенниками. «The» та «my» не використовуються разом, оскільки обидва призначені для подібних цілей. Відмінності криються в нюансах передачі необхідного значення.


Граматика сучасної англійської мови. Міністерство освіти і науки України Донбаська державна машинобудівна академія. О. В. Гончарова, Є. Д. Коротенко, Т. З. Косовська, Н. І. Ковальова. Граматика сучасної англійської мови. Навчальний посібник. для студентів вищих навчальних закладів денної та заочної форм навчання. Вживання артикля з власними назвами. 1. Доберіть артикль, якщо це потрібно. a) the.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема