наталія май вечір надворі сонце скотилось

Вечір на дворі, сонце скотилось, Зорі тривожно сяють в вікні, Рідна бабуся, лагідна й мила, Пісню тихенько співає мені. Пісня до болю, душу відкриє, Стомлені очі повні жалю, Мила бабусю, горлиця сива, Я тебе рідна дуже люблю!. Я пригорнуся, міцно до тебе І поцілую очі сумні. Чуєш бабусю, суму не треба, Хочеш, сама заспіваю тобі? Пісню що твою, душу зігріє, Щоб не бувало в серці жалю, Мила бабусю, горлиця сива, Я тебе рідна дуже люблю!. Поділитись сторінкою: Інформація про пісню. [cховати].


Пісня про бабусю (исполнитель: Наталія Май). Вечір на дворі, сонце скотилось, зорі тривожно сяють в вікні Рідна бабуся, лагідна й мила, пісню тихенько співає мені Пісня до болю, душу відкриє, стомлені очі повні жалю Мила бабусю, горлиця сива, я тебе рідна дуже люблю Ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а Я пригорнуся, міцно до тебе і поцілую очі сумні Чуєш бабусю, суму не трена


сл. і муз.: Май Наталія. Для того щоб звантажувати записи, необхідно увійти або зареєструватися. Загальний рейтинг 1858 (Голосів: 9 ). Вечір на дворі, сонце скотилось, зорі тривожно сяють в вікні Рідна бабуся, лагідна й мила, пісню тихенько співає мені Пісня до болю, душу відкриє, стомлені очі повні жалю Мила бабусю, горлиця сива, я тебе рідна дуже люблю Ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а. Я пригорнуся, міцно до тебе і поцілую очі сумні Чуєш бабусю, суму не трена, хочеш сама заспіваю тобі Пісню що твою, душу зігріє, щоб не бувало в серці жалю Мила бабусю, горлиця сива, я тебе рідна дуже люблю Ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а… ха-а-а.


наталии май пісня про бабусю. Прослушать скачать текст песни добавить в избранное 02:47. Наталя Май Пісня про бабусю. Прослушать скачать добавить в избранное 02:47. Наталия Май Пісня про бабусю. Прослушать скачать добавить в избранное 02:47. Наталья Май Пісня про бабусю - Наталия Май.


Творчий центр Наталії Май - Це - Різдво Христове, Ветерани, Зеленеє жито, Прилетіла зозуленька, Пливе човен и другие скачать в mp3 и слушать музыку онлайн бесплатно. Від Києва до Лубен Instrumental — Творчий центр Наталії Май. 2:37. З Новим Роком привітати Instrumental — Творчий центр Наталії Май.


На этой странице вы можете скачать или прослушать песню «Наталия Май - Годі, Браття, Сумувати». Для того чтобы скачать песню в MP3, Вам нужно кликнуть по кнопке «Скачать». Для прослушивания песни вам надо нажать на кнопку «Слушать». Наталия Май. Наталия Май. Годі, Браття, Сумувати. Слушать. Скачать. Формат MP3.


Автор слів та музики Наталія Май www.nataliamay.com Зроблено Малятко-ТВ. 3:54. Колискова - Тиша, вечір на дворі. Колискова пісня "Тиша, вечір на дворі" приготує малят до міцного та приємного сну. Підпишіться - goo.gl/uY3Q66 і . 14:23. Колискова - ТИША ВЕЧІР НА ДВОРІ та інші дитячі пісні. З любов'ю до дітей - Дитячі пісні. Просмотров 2,7 млн4 года назад.


Автор слів та музики Наталія Май www.nataliamay.com Зроблено Малятко-ТВ. 2:48. ВККМ - Наталия Май - Пісня про бабусю (Минусовка). ВККМ Official. दृश्य 35K3 साल पहले. Песня на 8-ое марта. 2:43. "Пісня про бабусю" Наталія Май виконує Оля. Olya -lya. दृश्य 1.3K. 3:53. Колискова - Тиша, вечір на дворі. З любов'ю до дітей - Дитячі пісні. दृश्य 4.6M2 साल पहले. Колискова пісня "Тиша, вечір на дворі" приготує малят до міцного та приємного сну. Підпишіться - goo.gl/uY3Q66 і . 2:02.


Автор слів та музики Наталія Май www.nataliamay.com Зроблено Малятко-ТВ. 2:07. "Ми з бабусею" караоке плюс. Колискова пісня "Тиша, вечір на дворі" приготує малят до міцного та приємного сну. Підпишіться - goo.gl/uY3Q66 і . 14:22. Колискова - ТИША ВЕЧІР НА ДВОРІ та інші дитячі пісні. З любов'ю до дітей - Дитячі пісні. lượt xem 2,2 Tr2032 năm trước.


Українська народна пісня "Вечір надворі" Ukrainian folk song. 25:54. Місяць на небі, зіроньки сяють | Збірка колискових пісень 25 хвилин. Дитинство TV. Views 107K3 years ago. 1:39. Пісня про сонечко. Украинская детская песня "Колискова для мами" (сл. и муз. Наталия Май) в исполнении Маргариты Шерстюк на втором . 0:48. Хата мого дитинства. Владимир Чехлов. Views 5785 years ago. Концерт-звіт аматорських колективів Кіровоградського району "Діаманти нашого краю" Виконує народний вокальний . 2:46.


Колискова пісня "Тиша, вечір на дворі" приготує малят до міцного та приємного сну. Підпишіться - goo.gl/uY3Q66 і . 1:57. Автор слів та музики Наталія Май www.nataliamay.com Робота над мультиком - Телекомпанія Малятко ТВ . 3:29. Дякую, бабусю, за таку матусю (мінус караоке).


Скачать mp3 Матінко Мамусю Вечір Надворі. Размер: 5.77 MB, Длительность: 4 мин и 23 сек, Битрейт: 192 Kbps. ПІСНЯ ПРО МАМУ І Матінко матусю І ЄФРОСИНІЯ - Качайте музыку mp3 бесплатно в высоком качестве! . МАТІНКО МАТУСЮ дуже трепетна пісня Світлани Потери на вірші Л Петрової. 5.77 MB 00:04:23 20.


"Пісня про бабусю" Наталія Май виконує Оля. Вечір на дворі, сонце скотилось, зорі тривожно сяють в вікні Рідна бабуся, лагідна й мила, пісню тихенько співає мені Пісня . Дякую, бабусю, за таку матусю (мінус караоке). Hace 3 meses. Українська народна пісня "Вечір надворі" Ukrainian folk song. Сховалось сонце за горою (Ukrainian folk song). Hace 7 años. Ukrainian folk song _ Українська народна пісня Вик: Тарас Компаніченко Слова: Мусій Кононенко ***** Сховалось сонце за . ДІЛЯ - Колискові. Hace 2 meses.


Вечір на дворі , сонце скотилось. Завадківський ОНЗЗСО І - ІІІ р. Zavadka. มุมมอง 630. Украинская детская песня "Колискова для мами" (сл. и муз. Наталия Май) в исполнении Маргариты Шерстюк на втором . ต่อไป. โหมดที่จำกัด: เปิด.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема