презентацію інноваційні технології навчання з нім мови

Із досвіду роботи вчителя німецької мови. Використання інноваційних технологій забезпечує підвищення ефективності навчального процесу , гарантує досягнення запланованих результатів навчання. Інтерактивне навчання сприяє формуванню цінностей , навичок і вмінь , створенню атмосфери співпраці, взаємодії . Інші методичні матеріали на урок Німецька мова скачати.


Теоретична база досвіду 1 О. Пометун Технологія інтерактивного навчання А. Гасанов Креативна педагогічна система мислення А.І. Антронова, І.Т. Білякова, І.І. Богослав, О.М. Дика Використання нестандартних форм навчання. 2 3 В. Гузєєв Метод проектів Є. Пассов Технологія комунікативного навчання іноземної культури.


Найбільший вибір готових шкільних презентації для всіх класів! Усі готові презентації з німецької мови на порталі GDZ4YOU - з нами вчитись дійсно легко, відчуй це! . Зробіть Вашу доповідь на уроці цікавою та інформативною – і поглибте власні знання! Готові презентації з німецької мови ви можете скачати на нашому сайті безкоштовно. GDZ4YOU – Ваш вчитель, репетитор і чарівна паличка для вирішення усіх проблем!


Інноваційні навчальні технології мають потужні навчальні можливості. Вони сприяють розвитку творчих здібностей, креативності та мають міцний інформаційний базис. Інноваційні педагогічні технології – поняття комплексне. Воно складається з інтерактивних технологій, технології проектного навчання та інформаційно-комунікаційні технології. Інноваційне навчання – це навчання основане на діалогічному мовленні, в ході якого здійснюється взаємодія вчителя та учня. До найефективніших інноваційних форм роботи на уроках іноземної мови відносять роботу в парах, дискусії, роботу в групах, такі вправи як «Мікрофон», «Заверши речення», «Займи позицію», «Снігова куля». Дієвим є метод проектів.


Презентація на тему: Використання інноваційних технологій в сучасних умовах розвитку сучасної освіти. Завантажити презентацію. Отримати код. Play. 1 / 13. Скачати. Використання інноваційних технологій в сучасних умовах розвитку сучасної освіти. Завантажити презентацію. ІНТЕРАКТИВНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ Технології кооперативного навчання Технології ситуативного моделювання Технології колективно- групові Дискусійні технології Робота в парах Змінювані трійки Карусель Акваріум Симуляційні ігри Рольові ігри Судові слухання Мікрофон Незакінчені речення Мозковий штурм Ажурна пилка (Джиг-со) Дерево рішень Метод ПРЕС Займи позицію Дебати Неперервна шкала думок. Слайд 9.


Навчання – складне, багатогранне явище. Кожна дитина – індивідуальність, що потребує особливого підходу. Інтерактивне навчання- це навчання, в ході якого здійснюється взаємодія вчителя і учнів. Дискусія. Кластер. Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови значно посилюють та допомагають : Районний семінар вчителів англійської мови Майстер – клас: «Використання інноваційних технологій на уроках англійської мови ». Викладання є мистецтво, а не ремесло. Скільки б педагогічних знахідок у нас не було б, вони не матимуть справжньої цінності, допоки не стануть надбанням інших.


Інноваційні педагогічні технології на уроках англійської мови учителя Челюскінської ЗШ І-ІІІст. Ковальової Л.М. Слайд 2. Проектна технологія - метод продуктивного навчання. Суть цього методу полягає у стимулюванні інтересу дітей до навчання через організацію самостійної діяльності , постановки перед ними цілей і проблем ,розв'язання яких допоможе набути нові знання і вміння. У продуктивному навчанні метод проектів використовується для розвитку пізнавальної активності , самостійності , побудови індивідуальних освітніх маршрутів, творчості. Слайд 5. Описание слайда


Інноваційні методи навчання іноземних мов, які базуються на інноваційному підході, спрямовані на розвиток і самовдосконалення особистості, на розкриття її резервних можливостей і творчого потенціалу. Основними принцами сучасних методів є: рух від цілого до окремого, орієнтація занять на учня, цілеспрямованість та змістовність занять, їх спрямованість на досягнення соціальної взаємодії за наявності віри вчителя в успіх своїх учнів, інтеграція мови та засвоєння її за допомогою знань з інших галузей наук. презентації, демонстрування та моделювання ситуацій; підвищення активності учнів на уроці; збільшення темпу уроку. Процес навчання іноземної мови — не автоматичне вкладання навчального матеріалу в голову учня.


Використання інноваційних технологій на уроці німецької мови. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.  Опубліковано: Любаня петровка Пон, 2013-07-15 09:07. Головна мета навчання іноземної мови у загальноосвітніх навчальних закладах полягає у формуванні у учнів комунікативної компетентності. базою для якиї є комунікативні вміння , сформовані на основі мовних знань і навичок . Цього потребує сучасний стан міжнародних зв”язків України , вихід її на Європейський та світовий простір осучаснення освіти . Досягнення належних результатів неможливе без застосування та використання інноваційних технологій .


Інноваційні інформаційно-комунікаційні технології навчання оригінальні технології (методи, засоби, способи) створення, передавання і збереження навчальних матеріалів, інших інформаційних ресурсів освітнього призначення, а також . Засоби мобільних інформаційнокомунікаційних технологій навчання Апаратні мобільні пристрої Програмні ноут(нет)буки мобільні системи підтримки навчання електронні книжки мобільні ППЗ планшети системи зворотного зв'язку SRS кішенькові ПК мp3-програвачі Рашевська Н.В. мобільні системи комп'ютерної математики 28. 29. Мобільна система підтримки навчання MLE-Moodle.


Міністерство освіти і науки України Національний транспортний університет ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ Навчальний посібник Київ – 2017 УДК 37.012+378 І Схвалено Вченою Радою Національного транспортного університету (протокол № 4 від 28.04.2016 р. ) Рецензенти: Пометун О.І. – член-кореспондент НАПН України, доктор педагогічних наук, професор, завідувач відділу суспільствознавчої освіти Інституту педагогіки НАПН України; Романова Г.М. – доктор…


В запропонованому посібнику розкрито можливості та переваги використання інноваційної технології «лепбукінг» в роботі на уроках англійської мови з учнями початкових класів. Висвітлено особливості його використання з малечею під час проектної, навчальної діяльності, для розвитку творчості дитини, підкреслюються можливості використання лепбуку у роботі з батьками.


Використання інноваційних технологій на уроках трудового навчання. Інноваційна педагогічна технологія- цілеспрямоване систематичне та послідовне впровадження в практику прийомів, способів педагогічних дій і засобів, які охоплюють цілісний навчально-виховний процес від визначення його мети до одержання очікуваних результатів. Це – комплексний, інтегрований процес, що охоплює суб'єктів, ідеї, способи організації інноваційної діяльності і забезпечує результативність нововведення. Основними напрямками та об’єктами інноваційних перетворень у педагогіці є: розробка концепцій і стратегій розвитк.


Інноваційні технології навчання і виховання як засіб розвитку творчої активності учнів. Сьогодні в Україні відбуваються кардинальні зміни в усіх галузях життя суспільства : політичні, економічні, соціальні. Держава визначає пріоритетними адресні та програмно – цільові функціональні інвестиції в людину, її творчий, науковий, інтелектуальний та інноваційний потенціал.


матеріалу, що вивчається. Інноваційні технології навчання. Технологія розвивального навчання. Ігрові технології навчання. Технологія розвитку критичного мислення. Технологія інтерактивного навчання. Інформаційні технології. Презентація – це набір, послідовно змінюючих одна одну, сторінок-слайдів, на кожній з яких можна розмістити будь-який текст, малюнки, схеми, відео-, аудіо- фрагменти, анімацію, використовуючи при цьому різні елементи оформлення. Вони не вимагають особливої підготовки вчителів й учнів та активно залучають останніх до співпраці.


Використання інноваційних технологій спрямованих на розвиток творчого потенціалу креативної особистості як складова навчання і виховання. Використання проектних технологій на уроках у початкових класах (з досвіду роботи). Методика використання мультимедіа технологій на уроці. Використання дидактичного матеріалу на уроках в школі для дітей із вадами зору. Останні коментарі. Узагальнення вивченого про іменник. Як завантажити урок і презентацію? Календарне планування І семестр 3 клас (усі предмети). Написано КАЛЕНДАРНЕ ПЛАНУВАННЯ І СЕМЕСТР 3 КЛАС (УСІ ПРЕДМЕТИ), деж усі як немає Музичного мистецтва та образотворчого мистецтва ????


Інновації реалізуються через педагогічні технології Інноваційна педагогічна технологія - це сукупність форм, методів, прийомів і засобів навчання, виховання та управління, об'єднаних однією метою Інновації у формах, методах і технологіях навчання та виховання. Дистанційна форма навчання; Інтерактивні методи навчання; Діалогові, діагностичні методи навчання; Альтернативні навчальні технології: 1. Розвивальна технологія; 2. Модульна технологія; 3. Диференційована технологія; 4. Ігрова; 5. Алгоритмізована; 6. Проектна; 7. Рейтингова; 8. Особистісно-зоорієнтована.


В умовах зростаючої конкурентоспроможності майбутніх перекладачів, усе складніше стає забезпечити високий рівень володіння іноземною мовою, застосовуючи для цієї мети тільки традиційні методи навчання.Залучення інноваційних технологій навчання іноземної мови, зокрема, німецької стало не лише бажаним, а й необхідним. На семінарі виступили з презентаціями доцент Савчук Ганна Василівна (“Використання додатка uugot.it для вивчення іноземних мов”), доцент.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема