чому людство не відмовиться від теплових двигунів

Електричні двигуни мають низку переваг перед тепловими.Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? 1. Смотреть ответ. Ylija2002 Ylija2002. Дешевше виходить працювати на вже готовому матеріалі, ніж розробляти новий. А теплова енергія - ось вона, будь ласка: спалив паливо, визволив його теплоту згоряння і перетворив теплову енергію в електроенергію. Новые вопросы в Физика. помогите пожалуйста пожалуйста пожалуйста пожалуйста срочно нужно решить. помогите пожалуйста пожалуйста пожалуйста пожалуйста срочно нужно решить. помогите пожалуйста пожалуйста пожалуйста пожалуйста срочно нужно решить.


[2б] 4. Определите КПД теплового двигателя, если рабочим телом от нагревателя было получено 700 кДж энергии, а передано холодильнику 525 кДж энергии. А) 15% В)20% С)25% D)30% [3б] Даю 45 баллов! Плотность водяного пара в атмосфере при температуре 20 С равна 16,22 г/м.куб. Для чего в физике было введено понятие "КПД теплового двигателя"? Предыдущий. Следующий.


1) чому два провідники, по яких пропускають струми протилежних напрямків, відштовхуються 2) чому людство не відмовиться від теплових двигунів, хоча переваг більше у електричних двигунів?? ? Лучший ответ. Сильвер Просветленный (28893) 7 лет назад.


Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? 0. ? Амина Першилина Вопрос задан 25 сентября 2019 в 5 - 9 классы, Физика.


Захист навколишнього середовища Людство не може відмовитися від використання машин у своїй діяльності. Тому боротьба зі шкідливими наслідками роботи теплових двигунів ведеться за декількома напрямками. Перший напрямок: удосконалення теплових двигунів, підвищення їх ККД дозволяє одержувати ту саму механічну енергію при спалюванні меншої кількості палива. Другий напрямок: використання енергозберігаючих технологій — при цьому споживання енергії на виробництво тієї самої продукції (наприклад, одного автомобіля) значно зменшується. Третій напрямок: пошук і використання джерел енергії, у яких не спа.


Один із найдавніших теплових двигунів,який застосовується на теплоелектростанція? Як на вашу думку можна зменшити шкідливий вплив теплових двигунів на довкілля? Чому Хлестаков відмовляється платити трактирну. Епізоди, коли Герасименко відмовляється дати дружині коней для поїздки в церкву, -це А. Чому пан Журден відмовляється видати заміж дочку за Клеонта? Як рухається автомобіль, якщо сила тяги двигунів дорівнює силі тертя? А). Обчисліть потужність двигунів літака, який летить зі швидкістю 800 км/год, а його. У майстерні щоденно по 7 годин працюють 5 електродвигунів потужністю 1 кВт і 10.


Вопрос по физике: Помогите пж. Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? Пожаловаться. 22.10.2016 22:00. Отвечать достоверно на те вопросы, на которые знаете правильный ответ; Писать подробно, чтобы ответ был исчерпывающий и не побуждал на дополнительные вопросы к нему; Писать без грамматических, орфографических и пунктуационных ошибок. Этого делать не стоит: Копировать ответы со сторонних ресурсов. Хорошо ценятся уникальные и личные объяснения; Отвечать не по сути: «Подумай сам(а)», «Легкотня», «Не знаю» и так далее; Использовать мат - это неуважительно по отношению к пользователям; Писать в ВЕРХНЕМ РЕГИСТРЕ.


На сьогоднішній день кожен мешканець нашої планети має задуматися про її майбутнє, адже технології не стоять на місці. З кожним роком екологія стає все гірше і гірше. Звичайно, вчені розробляють нові види автомобілів, що не завдають такої небезпечної шкоди планеті, але процес такого розвитку відбувається не так швидко.


Електричні двигуни мають низку переваг перед тепловими.Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? . А теплова енергія - ось вона, будь ласка: спалив паливо, визволив його теплоту згоряння і перетворив теплову енергію в електроенергію. 0. Самые новые вопросы. Математика - 60 секунд назад. Найдите m из равенства e=mv2/2, если v=4 и e=80. Математика - 3 минуты назад.


Теплови́й двигу́н (англ. heat engine) — теплова машина для перетворення теплової енергії в механічну роботу. Для виконання двигуном роботи необхідно створити різницю тисків між обома сторонами поршня двигуна чи лопастей турбіни. Процеси, що відбуваються при роботі теплового двигуна описуються законами термодинаміки. До другої половини XVIII століття люди використовували для потреб виробництва в основному водяні двигуни. Оскільки передавати механічний рух від водяного колеса на великі відстані.


Теплови́й двигу́н (англ. heat engine) — теплова машина для перетворення теплової енергії в механічну роботу. Для виконання двигуном роботи необхідно створити різницю тисків між обома сторонами поршня двигуна чи лопастей турбіни. Процеси, що відбуваються при роботі теплового двигуна описуються законами термодинаміки. До другої половини XVIII століття люди використовували для потреб виробництва в основному водяні двигуни. Оскільки передавати механічний рух від водяного колеса на великі відстані.


Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? Ответы (1). Инюта 3 июля, 03:33. 0. Дешевше виходить працювати на вже готовому матеріалі, ніж розробляти новий. Тому що електроенергія в чистому вигляді в природі не існує, і її, електроенергію, потрібно добути. Сомневаетесь в ответе? Найдите правильный ответ на вопрос ✅ «Електричні двигуни мають низку переваг перед тепловими. Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? .» по предмету 📘 Физика, а если вы сомневаетесь в правильности ответов или ответ отсутствует, то попробуйте воспользоваться умным поиском на сайте и найти ответы на похожие вопросы. Смотреть другие ответы. Помогите с ответом по физике.


Один із найдавніших теплових двигунів,який застосовується на теплоелектростанція? Як на вашу думку можна зменшити шкідливий вплив теплових двигунів на довкілля? Чому Хлестаков відмовляється платити трактирну. Епізоди, коли Герасименко відмовляється дати дружині коней для поїздки в церкву, -це А.


Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? Ответы (1). Анночка 12 июля, 05:45. 0. Дешевше виходить працювати на вже готовому матеріалі, ніж розробляти новий. Тому що електроенергія в чистому вигляді в природі не існує, і її, електроенергію, потрібно добути. Найди верный ответ на вопрос ✅ «Електричні двигуни мають низку переваг перед тепловими. Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? .» по предмету 📙 Физика, а если ответа нет или никто не дал верного ответа, то воспользуйся поиском и попробуй найти ответ среди похожих вопросов. Искать другие ответы. Помоги с ответом по физике.


Один із найдавніших теплових двигунів,який застосовується на теплоелектростанція? Як на вашу думку можна зменшити шкідливий вплив теплових двигунів на довкілля? Чому Хлестаков відмовляється платити трактирну. Епізоди, коли Герасименко відмовляється дати дружині коней для поїздки в церкву, -це А. Чому пан Журден відмовляється видати заміж дочку за Клеонта? Як рухається автомобіль, якщо сила тяги двигунів дорівнює силі тертя? . Правильные решения и ответы на любые задания для школьника или студента быстро онлайн. А если не нашли нужное решение или ответ, то задайте свой вопрос нашим специалистам. Помогите пж. Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? 0 голосов.


)Вероятно, имеется в виду транспорт. В стационарных условиях -- в промышленности, в быту -- используют электродвигатели. Основная проблема использования электродвигателей -- создание легких, мощных и дешевых источников тока. В настоящее время электродвигатель с автономным питанием по параметрам мощность/(масса*стоимость) проигрывает тепловым.


Ответы и решения. Физика. Помогите пж. Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? Ответы и решения. Физика. Помогите пж. Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? 0 голосов. 33 просмотров. Помогите пж. Чому людство не відмовляється від теплових двигунів? помогите. людство.


Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? +3. Ответы (1). Правильный ответ на вопрос 👍 «Електричні двигуни мають низку переваг перед тепловими. Чому ж людство не відмовляється від застосування теплових двигунів? .» по предмету 📗 Физика. Развернутая система поиска нашего сайта обязательно приведёт вас к нужной информации. Как вариант - оцените ответы на похожие вопросы. Но если вдруг и это не помогло - задавайте свой вопрос знающим оппонентам, которые быстро дадут на него ответ! Искать готовые ответы. Похожие вопросы.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема