тести на німецькій мові числівники

Предлагаем Вам пройти бесплатный онлайн-тест на знание числительных немецкого языка. Тест с ответами. Выберите правильный вариант числительного. Тест на числительные в немецком языке. Предлагаем Вам пройти бесплатный онлайн-тест на знание числительных немецкого языка. Тест с ответами. Выберите правильный вариант числительного.


Виконайте тест, щоб перевірити знання з німецької мови (5 клас). Montag, den 21. April. Додано: 23 березня 2020. Предмет: Німецька мова, 5 клас. Робота з учнями. Результати учнів на сторінці «Результати тестувань». Самостійно. Результати тестування не зберігаються. Домашня робота. В реальному часі.


Язык: немецкий. Сложность: начальный уровень. Количество заданий: 29. Числительные на немецком языке. Die Zahlwörter. Онлайн тест на словарный запас по немецкому языку – Числительные. Die Zahlwörter. Вопрос #1. Zwei. Четыре два четвертый двадцать ноль. Вопрос #2. Zehnter. Семнадцать первый двадцатый десятый тринадцатый. Вопрос #3. Achter. Один четвертый двадцатый восьмой пятнадцать. Вопрос #4. Sechs. Восьмой шесть семнадцать одиннадцатый шестнадцатый. Вопрос #5. Siebzehn. Седьмой третий семнадцать одиннадцать восемь. Вопрос #6. Funfter. Пятый одиннадцать четырнадцатый девять пятнадцать. Вопрос.


Виконайте тест, щоб перевірити знання з німецької мови (6 клас). 361. Додано: 12 лютого. Предмет: Німецька мова, 6 клас. Тест виконано: 2 рази. Робота з учнями. Результати учнів на сторінці «Результати тестувань». Самостійно. Результати тестування не зберігаються. Домашня робота. В реальному часі. Тестування. Відповідності.


Тести з інформаційних технологій. Електротехніка. Теоретичний матеріал з електротехніки. Підготовка до олімпіади з електротехніки. Запитання для складання іспиту на присвоєння групи з електробезпеки. Тести з електротехніки. Фізика. Тести з фізики. Завдання №4 Числівники в німецькій мові. Запишемо як перекладаються числа: Вимова числівників: Попередня. Наступна. © Всі права захищено (КПБЛ). E-mail: pashka.zinchenko@gmail.com. ↑↑↑. Понеділок, 01 березня 2021.


«Мільйон» у німецькій мові завжди іменник жіночого роду: die Million. Числівник 1 245 136 читається і пишеться як eine Millionzweihundertfünfuiidvierzigtausendeinhundertsechsunddreißig. Для позначення року в німецькій мові використовуються кількісні числівники, причому називаються не тисячі, як в українській мові, а сотні і десятки, тобто das Jahr 1972 (neunzehnhundertzweiundsiebzig), але починаючи з 2000 року: 2002 – zweitausendzwei. Вирази типу 10.15 Uhr читаються як zehn Uhr fünfzehn.


Кількісні числівники в німецькій мові (Grundzahlen, Kardinalzahlen). Кількісні числівники від 0 до 12 — прості: 0 -. null. 1 -. ein (s). (eins - самостійно або в кінці слова, ein - в середині слова). 2 . Кількісні числівники від 13 до 19 утворюються додаванням до назви одиниць числівника 10 (zehn): 13 -. dreizehn. 14 –. vierzehn. 15 –. fünfzehn.


Тест на середний рівень Німецької мови. Пройди на сайті та отримай результати відразу. Безкоштовно. КОНТРОЛЬНИЙ ТЕСТ для самостійної оцінки рівня знань з НІМЕЦЬКОЇ МОВИ ДЛЯ СЕРЕДНЬОГО РІВНЯ Вставте у речення пропущені слова: 1) Das Mädchen . die Hausaufgabe. hat . geschreibt ist geschrieben ist geschreiben hat geschrieben.


Перша відмінність: кількісні числівники в німецькій мові не відмінюються. Wir haben zwei Rechenaufgaben gelöst- Ми розв’язали дві задачі. Ich konnte zwei Rätsel nicht erraten. – Я не могла відгадати двох загадок. Друга відмінність: у німецькій мові кількісні числівники не впливають на відмінок означуваного іменника. Порівняйте: zwei Jahrhunderte – два століття. fünf Jahrhunderte – п’ять століть. Третя відмінність стосується утворення складних числівників від 21 до 99. У німецькій мові назва одиниць стоїть перед назвою десятків, а в українській — навпаки. Порівняйте: 25 — fünfundzwanzig. 36 — s.


Числівники в німецькій мові - таблиці, відео, приклади, вправи. Grundzahlen – кількісні числівники. Ordnungszahlen – порядкові числівники. Числівники представляють труднощі для тих, хто тільки починає вивчати німецьку мову, тому краще всього їх заучувати, не відкладаючи в довгий ящик, інакше буде складно сприймати числівники на слух. Bruchzahlen – дробові числа. ½ – ein halb.


Sprechen Sie Deutsch? Тест на уровень немецкого языка от компании СТ Консалтинг. Изучение иностранных языков за рубежом - лучшая практика для любителей путешествовать и учить языки. Sprechen Sie Deutsch? Тест на уровень немецкого языка. Главная>Sprechen Sie Deutsch? Тест на уровень немецкого языка. Sprechen Sie Deutsch? Тест на уровень немецкого языка StudyThere 2021-02-09T11:49:15+03:00. Тест на уровень немецкого языка. Тесты по немецкому языку онлайн очень популярны среди изучающих язык Гете и Шиллера. Вам нужно обязательно попробовать свои силы, ведь прохождение теста очень захватывает эмоционально, а экзамены вы сдаете не каждый день!


Числівник Numerale, Zahlwort - це самостійна частина мови, яка використовується для визначення числа. Деякі числівники відмінюються. Zahlwort. Переглянути зміст. Що таке числівник? Спосіб утворення числівників. Які бувають числівники? Що таке числівник? Was ist zahlwort? Числівник das Numerale чи Zahlwort – це самостійна частина мови, яка використовується для визначення числа чи номеру Anzahl, кількості Menge і також використовується для висловлення часу Zeitangaben. В деяких випадках числівники можна вживати як займенники Pronomen. Деякі числівники Numeralien відмінюються. Числівник Numeralia не завжди розглядається як окрема частина мови Wortart.


Тест на визначення рівня німецької мови. Тест складається з 55 питань та підготовлений для провіркии знань після проходження мого авторського курсу. Онлайн курс з німецької мови для початківців. Курс містить в собі такі теми: Алфавіт. Відмінки Nominativ, Akkusativ, Dativ, Genetiv. – Завдання для перевірки засвоєння знань. На вокзалі – текс, словничок та завдання для перевірки засвоєних знань. Прикметники та їх відмінювання. Завдання для перевірки засвоєння знань.


Приклади: тест / тести. Я зміг домовитись про тест детектора брехні на завтра вранці. Ich konnte morgen früh einen Lügendetektortest arrangieren. Copy Report an error. Завтра у Мері є тест на французьку мову, на який вона має вчитися. Mary hat morgen einen Französisch-Test, für den sie lernen muss. Copy Report an error.


Українська мова. Підготовка до ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання). 1. Числівниками є всі слова рядка А три, третій, третина, троє Б десять, десяток, десятеро, десята В два, двійко, двоє, обидва Г семеро, сімка, сьомий, сім Д четверо, чотири, чверть, четверті. 20. Помилково узгоджено числівник з іменником у словосполученні А двоє разів Б півтори доби В одна третя сторінки Г п’ять з половиною тонн Д дві цілі і одна сьома метра. 21. Порушено граматичну норму на позначення часу в рядку А десять хвилин на третю Б три години п’ять хвилин В пів на дванадцяту Г чверть до одинадцятої Д двадцять по другій.


Числівник як частина мови. Перевірка знань учнів з теми "Числівник. Відмінювання числівників. Позначення часу". Інструкція до тесту. Тест містить завдання з однією правильною відповіддю та завдання на встановлення відповідності. Час виконання тесту не обмежений, але фіксується. Заповніть форму реєстрації. Прізвище. Ім`я. Кількість питань в тесті: 30. Український.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема