календарно-тематичне планування з російської мови 4 клас за підручником сильнов

Матеріал містить календарно-тематичне планування з російської мови для 4 класу для шкіл з російською мовою навчання до підручника Е.С.Сильнової з урахуванням всіх видів перевірочних і контрольних робіт. КТП на урок Російська мова скачати. (Э. С. Сильнова, Н. Г. Каневская. Киев «Генеза», 2015). 89ч/год, I семестр - 2ч/неделю, II семестр-3ч/неделю.


Матеріал містить календарно-тематичне планування з російської мови до підручника Е.С.Сильнової з урахуванням всіх видів перевірочних і контрольних робіт. Э. С. Сильнова, Н. Г. Каневская (Киев «Генеза», 2015). 89ч/год, I семестр - 2ч/неделю, II семестр-3ч/неделю. №. Содержание урока. дата. I семестр(32г). Повторение.


Головна » Матеріал для завантаження » Календарне Планування » Російська Мова. Календарне планування уроків російської мови у 4 класі. (7.9 Kb) ] 25.07.2015, 19:53. Планування за підручником "Русский язык" для загальноосвітніх навчальних закладів з українською мовою викладання, автори И.Н. Лапшина, Н.Н. Зорька. (7.9 Kb) ] 25.07.2015, 19:53 -. 1. 2. 3. 4. 5. Категория :РОСІЙСЬКА МОВА | Добавил :yrok | Теги : Просмотров :8783 | Загрузок :4252 | Рейтинг :1.0/1. Схожий матеріал: Календарне планування уроків російської мови у 3 класі для шкіл з українською мовою навчання. Календарне планув.


Календарное планирование для начальной школы. Интерактивные обучающие игры [4]. Детские песенки [7]. Родительская страничка [5]. Семейное творчество [1]. 2 КЛАСС [20]. Календарное планирование для 4 класса с русским языком обучения (Украина )по учебнику Э.Сильновой. 1. 2. 3. 4. 5. Категория: Календарное планирование | Добавил: tata | Теги


Инфоурок › Начальные классы ›Другие методич. материалы›Календарное планирование. Русский язык. 4 класс. Календарное планирование. Русский язык. 4 класс. Скачать материал. Выберите документ из архива для просмотра: 169.5 КБ Російська мова.doc. Выбранный для просмотра документ Російська мова.doc. библиотека материалов. Добавить в избранное. Календарне планування уроків російської мови у 4 класі. (до підручника Е.С.Сильнова, Н.Г.Каневська, В.Ф.Олійник). ( 3 години на тиждень). Зведений перелік робіт з підсумкової перевірки з мови. Вид перевірки. 4 клас. І. сем.


Календарно - тематичне планування з російської мови 4 клас для шкіл з російською мовою навчання(2016-2017 н.р.).Підручник І.Л. Челишева.1 семестр. Матеріл планування містить в собі всі напрямки мовної і мовленнєвої компетентності учнів 4 класу. Автор: Ткаченко Н.М. 2015-2016_russkyy_yazyk_1_semestr.doc - 236 KB. Предмети: Російська мова. Класи: 4 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів)


Календарне планування з російської мови та світової літератури, програми. Планування на 2019-2020 н. р. у 5-9 класах за новою програмою. з урахуванням змін у 2017 р. Російська мова. Програма з російської мови, оновлена в 2017 р. (початок вивчення з 1 класу). ros-mova-(pochatok-vivchennya-z-1kl)-5-9. Adobe Acrobat Document 1.3 MB. Календарно-тематичне планування уроків російської мови в 7 класі за програмою Баландіної Н.Ф., Синиці І.А., Фролової, 2017 (підручник Л.В.Давидюк, В.И.Стативка, К., 2015), 7-й рік вивчення.


календарне планування 4 клас з рос мовою навчання.rar Скачать 4 Мб. Календарне планування для 4 класу , для шкл з росйською мовою навчання. 2016-2017 навчальний рк. За оновленою програмою. Источник: Издательство ранок. Тэги: Календарное планирование. ОБСУЖДЕНИЕ. Комментариев пока нет. Прокомментируйте! Выскажите Ваше мнение


У матеріалі запропоновано календарне планування уроків російської мови для україномовної школи. Просмотр содержимого документа «Календарне планування з російської мови для україномовної школи за оновленою програмою». РОСІЙСЬКА МОВА. за підручником. І. М. Лапшиної, Н. М. Зорьки. Зведений перелік робіт з підсумкової перевірки, які проводяться в 2-4 класах з мови вивчення. Вид перевірки. 2 клас. 3 клас. 4 клас. І. сем.


Російська мова. Пошук на сайті. Домашня сторінка. Зразок календарно-тематичного планування для 6 класу із завданнями для контрольних робіт II семестр (за підручником В.О. Корсакова). Зразок календарно-тематичного планування для 6 класу (за підручником Т.М. Полякової, О.І. Самонової). Зразок календарно-тематичного планування для 7 класу із завданнями для контрольних робіт (за підручником В.О. Корсакова). Зразок календарно-тематичного планування для 8 класу (4-ий рік навчання)за підручником Н.Ф. Баландіної, О.Ю. Крюченкової. Зразок календарно-тематичного планування для 9 класу (5-ий рік вивчення) за підручником О.І. Самонової та інш.


Календарно - тематичне планування з російської мови 4 клас для шкіл з російською мовою навчання(2016-2017 н.р.).Підручник І.Л. Челишева.1 семестр. Матеріл планування містить в собі всі напрямки мовної і мовленнєвої компетентності учнів 4 класу. Автор: Ткаченко Н.М. 2015-2016_russkyy_yazyk_1_semestr.doc - 236 KB. Предмети: Російська мова. Класи: 4 клас. Нижче Ви можете скопіювати URL-адресу цієї сторінки: або посилання для вставки у веб-документи (на сторінки сайтів)


Календарно - тематичне планування 4 клас (за оновленою програмою). Календарне планування для 4 класу на 2016/2017 н. р. (за оновленими програмами 2016 року). 1. Українська мова , 4 клас (за підручником Захарійчук М. Д. ) 2.Літературне читання , 4 клас (за підручником Віри Науменко). 3.Російська мова , 4 клас (за підручником І. М. Лапшиної). 4.Математика , 4 клас (за підручником М. В. Богданович). 5.Природознавство , 4 клас ( за підручником Т. Г. Гільберг, Т.В. Сак). 6. Я у світі , 4 клас ( за підручником О. В. Тагліної ). 7. Основи здоров 'я ( за підручником І. Д. Бех ). 8. Образотрорче мистецтво ( за підручником О. В. Калініченка). 9. Трудове навчання ( А. В. Бровченко). Автор: оксана на 12:07:00.


Календарно-тематичне планування 4 клас (за оновленими програмами на 2017/2018 н. р.) Літературне читання (за підручником О.Я. Савченко) Математика Природознавство Основи здоров’я Образотворче мистецтво Трудове навчання Фізична культура Музичне мистецтво Англійська мова. Варіант 1 Автор: Мітлевич І.В. 1. Українська мова (За підручником М.С. Вашуленка) 2. Літературне читання (За підручником В.О.Науменко) 3. Природознавство (За підручником І.В.Грущинської) 4. Математика (За підручником С.О. Скворцової) 5. Русский язык (За підручником Е.И.Самонової) 6. Основи здоров’я (За підручником І.Д. Беха) 7.


Календарно-тематичне планування 4 клас Календарне планування уроків з інформатики у 4 класі (автори Г. В. Ломаковська, Г. О. Проценко, Й. Я. Ривкінд) Календарне планування уроків з курсу «Основи здоров’я» у 4 класі (автори Бібік Н. М., Бойченко Т. Є., Коваль Н. С.) Календарне планування уроків з курсу «Я i Україна» (громадянська освіта) у 4 класі…


Календарно-тематичне планування з української мови (для шкіл з навчанням російською мовою). 4 клас (Нова програма). Без вихідних даних, 2015. - 5 с.Складено за підручником: Н.В. Гавриш, Т.С. Маркотенко. Українська мова : підруч. для 4 кл. загальноосвіт. навч. закл. з навч. рос. мовою / Н.В. Гавриш, Т.С. Маркотенко. – Київ : Генеза, 2015. Categories . КАЛЕНДАРНО-ТЕМАТИЧНЕ ПЛАНУВАННЯ УРОКІВ УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ В 4 КЛАСІ загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. (70 годин, 2 години на тиждень). № Дата Тема уроку Впр. І семестр. Тема 1. Повторення, закріплення знань та вмінь з мови і правопису, засвоєних у 3 класі (6 годин). 1. Усне і писемне мовлення.


Календарний план створено у відповідності до новітніх програм та за підручником авторів В.І. Статівки та О.І. Самонової. Календарний план з російської мови ( скачайте, натиснувши кнопку). Категория: Календарне планування. Автор: Ann Переглядів: 3547 Коментарі: (0). Календарне планування уроків математики у 1 класі ( за новою програмою). Календарне планування з російської мови для 4 класу україномовних шкіл. Узгоджено з вимогами програми "Русский язык"( авт. Гудзик І). Орієнтовано на навчальний зошит для 4 класу, авт. Безкоровайна О.В. На сторінці сайту можна викачати файл "Календарне планування з російської мови для 4 класу". Категория: Календарне планування.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

сибирская мышка маша бабко торрент

шпаргалка ртп 2021 с ответами

трансформатор тп 202 1 схема